Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte En beröring


Oändligheten

Ett rop hängande i tiden
Ett möte som varar i en evighet
En beröring av oändligheten




Prosa av Patricia L. Mellin
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-08 15:20



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Gillar. Bokmärker. =)
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin