Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Eden även i Sweden!

Det är ibland så tufft att leva
men, som en eva ibland andra evor
har jag förmånen, att ha poetande vänner här
som ser till att på jorden blir det även då och då
ett paradis här och det inte bara lyfter en, det också bär!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-08 16:54



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Med din optimism mår vi alla bättre, keep up the good spirit !
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt