Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens sista strålar

I skuggan av lindar
dansar vitälvor mjukt
mellan grenar av glas

sprött silar

solens sista strålar
skuggas av mur och vägg
når ej dit in där
rädslan strömmar

mellan stående stenar

bjällror klirrar sina
spröda kling klirr
svaret blir kyrkklockan

skyldig





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-08 20:42



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Verkligen vackert, och suggestivt!
2010-05-08

  stenen/ Yv Ericsson
Jättefint! Men vart fick du solen ifrån?
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP