Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råkorna

Nu vaknar råkorna
bygger sina bon i de
stora träden vid slottet

skränar högt om
människornas öde
som vore det beseglat
ondgör sig och träter
om makten, ty råkorna
finner nu tiden mogen
för dem att

behärska världen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-09 19:15



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Gillar!
Dessa råkor; håll i hatten!
2010-05-09

  stenen/ Yv Ericsson
Hihi. Fåglarna, känsla..nu väntar vi på Råkpover!
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP