Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt KAOS som erövrat mig

Jag är vaken nu

öppnade ögonen och såg

mitt KAOS

som erövrat mig
trots att jag själv
hade skapat det

av min syn och min hörsel
blev ett tempel av oordning
tillbedjande något okänt
som fanns där inunder
resterna av mina
ansträngningar att leva ett

riktigt liv

med allting på plats






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-09 22:07



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
ett skapat kaos. hmm. poeten ska vara ett kaos tycker jag.
och inte jobba för mycket med ordning.
2010-05-09

  Catharina Edin VIP
Intresssant! VAD är det okända, jag undrar?
Har diktjaget en aning?
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP