Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta i nätet

Han hade fäst ett hjärta
i näten, i staketet
som löpte runt den vilda
djungelträdgården

där skulle han finnas
hans hjärta och hennes
i mellanrummen där världen
trängde igenom

där fjärilar kunde
passera obemärkta

hans syn vände sig både

inåt och utåt




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-10 15:33



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Härligt! Jag kan se dessa pulserande hjärtan i allt det levande och vackra. Snyggt!
2010-05-11

  Anders Perols
Väldigt bra diktat
2010-05-11

  Kristian Lind
Bra skriftat,
Griper mig som läsare
"Fäst ett hjärta i nätet i staketet"
Som om han ville ha bara henne
för sig själv... men "fjärilar kunde
passera obemärkta" kanske hon(hjärtat)
vill frigöra sig...
Du skriver så bra!
2010-05-10

  Aftonvännen
networking
2010-05-10

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket vackra bilder sveper runt. Bra!
2010-05-10

  Måna N. Berger
Gränsvarelser. Jag får vackra, vilda bilder av den här dikten..
2010-05-10

  Catharina Edin VIP
Låta sitt hjärta silas av världen, det är kanske att LEVA!
2010-05-10

  karenina VIP
underbar kombi av ord och bild
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP