Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterns sista bitande försök att slå ut sommaren upplevde jag under en härlig lördagspromenad...




Ett förförande försök

 

Bister omfamnar du min kropp

kylan möter het hud

isande kyssar förfryser läpparnas konturer

när dina bett hugger efter min värme

 

Fukten rinner över naken kind

stelnar som isens skorpa

nafsar med vassa tänder i örats snibb

lämnar avtryck så rodnade heta

 

Bister omfamnar du min kropp

vätan möter het hud

fingrar smeker med istids kyla

och eruptionen ångar ur mitt sinne




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-10 17:21



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Verkligen vårhet. Med massvis av känsla i.
2011-01-07

  Niclas Petersson VIP
Hade ingen aning om att Kung Bore kunde vara så sensuell...
Gillar.
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP