Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halland luktar av svämgödsel

Bonden har gödsel

i spridarn bakom traktorn

sommarens fägring






Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-10 22:48



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
mycket bra lukthaiku, snyggt!
2010-05-11

  Catharina Edin VIP
Jag vet hur gödsel luktar, och det är inte helt oangenämt, inte som sulfit i alla fall.
Fint arbetad haiku!
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP