Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu ~ Kakelmönster

~*~

De bara benen
in från bar himmel uppå
det bara kaklet

LPWJ 11/05/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 1732 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-11 15:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön.
2010-05-13

    ej medlem längre
Snitsigt skriven senryu!


Hälsn. Ann
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP