Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: Terassutsikt

~*~

Försök att undvika hissen till de nonchalanta upprepningarnas våning

ta hellre trappan upp till förståndets terass

LPWJ 11/05/10




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-11 15:46



Bookmark and Share


  Anders Perols
Rätt och sant. Ska tänka på det nästa gång...
2010-05-11

  Bibbi VIP
Ska lägga på minnet:-)
2010-05-11

  aol
tack för tippset,
2010-05-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tjusig. =) Hoppas det står en vägvisare. =)
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP