Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pliktmål


Hon ansåg att det var fräckt av honom
att lämna spår av sin parfym i hennes soffkuddar
Han menade att det var oförskämt av henne
att lämna spår av sina ögon i hans hud

De var båda överens om det förnuftiga
i att inte ses mer i enrum

och att gå innan de gjorde något att ångra




Övriga genrer av Elin S
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-11-11 12:26



Bookmark and Share


  den ensamma kycklingen
Grymt.
2005-11-14

  mariann
Suverän!
2005-11-11

  swimsus@gmail.com
Så trist att behöva lämna sådan uppenbar magnetkraft bakom..Hursom: Brilliant skrivet av dig..älskar ditt språk..lämna spår..ja det gör man ju på andra o andra lämnar de på en själv.
2005-11-11

  Propella
Fan.

Det här är min text! MIN! Jag tar den nu! *omskakad*
Är du jag, eller är jag du?

Tusen tack för att du skrev den.
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S