Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnnliga vs Manliga Vänner!

Är jag tillsammans med en tjej
är allt bra och nästan mer än okej!

Ingen frågar mig varför vi är ihop
bara glada tillrop och mera, som hurra
att hon och jag vi tycks ha det så bra!

Friden och lyckan liksom lugnet lägger sig.

Hela tiden!

Men är jag tillsammans med en man
ja en annan man och utan min man
är ute på stan, vi cyklar, sitter med
honom rådhusplan, då tar f-an
i folk, då börjar de undra och
fråga... De blir en plåga!

Var är din man... Var är han... Vet
han om att du sitter här... Vad gör ni...
Vad har ni gjort... Alla tittar stort....

Jag tror inte folk är riktigt kloka!
Jag har slutat att svara...

Jag skakar numera på huvudet bara
och önskar att folk med dessa frågor
skulle flyga och fara och låta mig vara!

Ibland undrar jag, om jag verkligen
lever på 2000-talet...










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-12 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt