Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Propella har hjälpt, tack.


Vägval


tar långa vägar runt för att slippa se dig
men det är tungt att andas utan
nästan värre än att balansera med dig

varningslamporna blinkar

rött

blänk

rött

jag blundar och låtsas som ingenting

(för jag vet)

du vet om hur fin du ser ut
och du är borta på ett hjärtslag




Fri vers av Elin S
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-11-11 18:36



Bookmark and Share


  mariann
"det är tungt att andas utan nästan värre än att balansera med dig"
Strålande!
2005-11-11

  Propella
*applåder och busvisslingar*

Är så glad att du sprutar ut texter!
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S