Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: Svär en Ed men Förstör Aldrig en Sed

~*~

Att svära var egentligen att dra olycka och förbannelser över sin egen ort
därför har i alla tider folk försökt att stoppa de som så gör

to cuss was in reality to draw bad luck and curses over the home village
therefore through history everyone has tried to stop the ones who do


LPWJ 12/05/10




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-13 10:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
man kan undra över varför folk väljer att skriva in här vad andra tycks kunna tänkas ha hittat på en som annan gång något före
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP