Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av glas

av glas

är min knäskål

skelett gömt i en hydda av

oformligt kött bland rosor av blod

av glas är mitt hjärta
hårt men lätt att krossa

för den som finner det

därinne




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-14 23:33



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
oj så bra! sparar.
2010-05-16

  Suzy med punkterna
Hårt skirt...fantastiska rader
2010-05-15

  Catharina Edin VIP
Ja, inte är man okrossbar inte, långt därifrån, och ibland påminns man ganska brutalt om det. Bra kreerat!
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP