Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långtradare

främmande skepp
med eget liv utanför
innanför egna ramar

som dockan i dockan

skrivs färdvägar av kartor
med mötesplatser som
blir hemorter

hem är inte ett hus
rörelsen är beständig
ett resandefolk

av annat slag än de
som förr kallades så

känner de nätet av
europas motorvägar

som sin egen ficka




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-15 22:51



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
här känner jag igen mig! men man kan ha dåligt lokalsinne endå..
2010-05-16

  Catharina Edin VIP
Den här får mig att skratta, toppen-fin betraktelse igen!
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP