Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn på våren

Gatorna sköljs av regn

hjärnan alltmer dunkel


lögnhals är våren




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-15 15:58



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Är våren en lögnare? Kanske dess löften om fagrare tider inte är sanna? Kan nog hålla med, till en viss grad.
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP