Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge sig själv svindel

Krakeleringar på mjuka ytor
är det berget som löses upp
och blir till lera

under okända tidsrymder

som blir långliga innan
de biter av sig svansen

och jag kan inte hjälpa
att jag måste ta till

den röda cykeln igen
det är uppförsbacke

men jag vet inget annat sätt
att få känna en stunds svindel

och salt vind i håret




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-16 00:09



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
första versen brutalt poetisk!
2010-05-16

  stenen/ Yv Ericsson
Jag skall inom kort måla dig en äkta, röd cykel. mycket bra poetat.
2010-05-16

  Catharina Edin VIP
kanskje och stundf? Ber om ursäkt.
2010-05-16

  Catharina Edin VIP
En frihetslängtan läser jag, kanskje en stundfs frihet från sig själv till och med? Den röda cykeln. Det måste ändå symbolisera hopp och kanske glädje. Bra skrivet Ingela!
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP