Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storheten i litenheten




Så små vi är...

 

...och vinden som drev in över land

gjorde dem köldslagna,

solen skymdes och det mörknade.

Överallt tändes små vårdkasar

och från min himmel såg det

ut som hundratals små stjärnor på jorden

"dom små liven" tänkte jag då.

Tanken värmde mig och jag vände min blick åter

mot stjärnorna...mot vintergatans oändliga ljus.

 

 




Prosa (Novell) av ~Leonardo~
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-16 21:28



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vacker bild du förmedlar. =)
2010-05-17

  papessa
vackert .... vi är både små och bräckligare än vi tror...
2010-05-16

  Blåbäret
härlig hälsning från din himmel...allt beror på hur och varifrån man ser saken :)
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~