Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Jag är så rädd' av Sanningsägaren, inspirerade till kritiken (att jag gillade hennes text kan bero på att jag älskar paradoxer)


Kritik på en text (445) - Viss skenbarhet






ja, den sanningen
är verklig för envar
vilken lägger ned sin själ

i sitt arbete och samtidigt upplever
livet passera förbi likt skuggor
vilka locka med sin stundom närvaro

men som skyndat vidare
innan vi kunnat fånga och fixera dem
med blicken.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2010-05-17 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP