Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordet 'och' kan brukas på olika sätt. När du beskrivit för en ung människa (under 25) hur du inhandlat det senaste i hästväg, möbelväg, bilväg, klädmode och får höra personen ifråga yttra detta enda ord... då vet du hur det låter.


Och?





Jag befann mig strax utanför tumult
ville vara endera av
charmant, elegant eller galant
nonchalant

men fast jag stod ut
med min person i ståtlig periferi
fick jag ändå snöpligt finna mig i att
inte en kotte brydde sig




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-17 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP