Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FK =Försäkringskassan


Pappersexercis!

En magsjuk man ringde FK
en kvinna på kassan sa då:
-Vi skickar papper
håll ut och var tapper!
-Ingen brådska! Jag har rullar två!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-17 19:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jo, men ytterst är det ju regeringens apropoer och regeländringar som ställer till det i försäkringskassans system, däremot kan man ju förbanna det system som säger att läkarna som jobbar åt kassan allt som oftast kör över alla andra läkares uttalanden om patienternas hälsa, åt det negativa hållet
2010-05-17

  En strimma av guld
Dagens sanning i många fall.
2010-05-17

  Hans Christian
Å där blev det ett leende till, tackar gott.
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt