Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Never ever give up!

En kund från orten Boliden
frågar i parfymeri "Sylfiden":
-Hur man får bort veck?
-Jo med salvan" Noll streck"
som gjort wellpapp så lent, som siden






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2010-05-17 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt