Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har testat gränserna

Uthållighet är nödvädigt när
överväxeln är i underläge
bränner kraften ur min motor

liksom trollkarlen från
india land som drack lemonad

förtär jag mig själv

jag har testat gränserna
och insett att jag

definitivt trätt över dem
bränt ljuset i båda ändar

när jag vaknar upp ur
självhävdelsen djupa dvala
är ramarna kvar, hela


världen är kvar trots allt
jag hade inte kraften att
förtära mer än mig själv
så trots min starka övertygelse
att min kraft kunde släcka allt ljus

är världen kvar

ytterligare en dag





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-30 20:13



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja! Världen står alltid kvar och väntar på diktjaget, som en trygghet, tror jag. Och så kanske man får börja om.
2010-05-30

  stenen/ Yv Ericsson
låter som poeten är lite nere.. bra poeteat dock
2010-05-30

    ej medlem längre
Så länge man andas finns världen där för oss. För att pina oss eller för att glädja oss...mest är det bergochdalbana ju ...
Väl skaldat vännen!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP