Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han och hon. (Eller i rättvisans namn kanske han och han. Eller hon och hon.)


Eldupphör och uppskjutna förhandlingar

Det råder eldupphör mellan honom och henne.
Förhandlingarna har blivit uppskjutna tills vidare i väntan på lämplig tid och plats.

Då de stridande parterna kunnat enas om att skadorna på vardera sidan varit omfattande och av onödigt grym karaktär, har man kommit fram till ett verbalt handslag i väntan på mer ingående förhandligar.

Det internationella samfundet ser framtiden an och uttalar sig försiktigt hoppfullt om den väntande utgången. "Vi är mycket nöjda med detta inledande muntliga avtal. Parterna har kunnat enas om det onödiga i att skada oskyldiga och man har också enats om att ett framtida samarbete är absolut nödvändigt för framtida goda relationer."




Prosa av Fransisca Ferlin
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-19 21:05



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm VIP
Snygg metafor. Som gör att man ser relationer på ett nytt sätt. Jag tycker om din formsäkerhet.
2010-05-20

  Niclas Petersson
Familjeterapeuten nästa?
Annorlunda. Bra.
Gillar.
2010-05-19

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fin nyhet.. !Ja alla är nog oskyldiga.Och det är nog aldrig rätt att skada någon annan, inte ens om den betecknas som skyldig..
Så får din fina text mig att tänka..
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fransisca Ferlin
Fransisca Ferlin