Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän är: Livet!

Vi kan överleva med minimal föda
och klara oss rätt bra ändå, utan större möda
men utan en vän skulle vi inte klara oss
vi skulle helt enkelt invärtes förblöda
utan den kontakten skulle vi inte överleva
överlevde vi, skulle vi vara levande döda




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-20 22:24



Bookmark and Share


  Patricia L. Mellin
Ja, en vän, en sann vän betyder så mycket.
2010-05-24

  Eaglemountains VIP
Så underbart klokt skrivet i sanning sagt om vänskapen, den så viktiga! APPLÅD!
2010-05-23

  Eva Langrath VIP
Sanning
2010-05-21

    ej medlem längre
Jag tycker det ligger mycket sanning i den här texten!


Hälsn. Ann
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt