Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ingen jag känner

Det var en gång
som sagor börjar

det var en gång kärlek
som drömmar är

söver mig stilla att låta drömmen
bära mej ytterligare ett steg och

se solljuset glittra mellan raka stammar
stränder och hav genom tindrande ögon

följa slingorna av trådsmalt ljus
som svävande klättrar uppåt mot lyckan

där bor någon, men

det är ingen jag känner




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-21 23:25



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Jag gillar " att låta drömmen
bära mej ytterligare ett steg", det är hoppfullt.
2010-05-22

  Catharina Edin VIP
Tror inte diktaren på sagor längre? Där finnes lyckliga slut, ja, och olyckliga, som den ståndaktige tennsoldaten, varför kom jag att tänka på den?!
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP