Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men mina fönster är stängda

vi har sol nu
men mina fönster är stängda
ty jag är allergisk mot lyckan
av den blir jag väldigt ledsen
så mycket så att gråten
strömmar i floder
gråter jag en flod större än
hela Missisippi River, så stor
som ett helt hav i förflyttning

så gråter jag av att se lycka
sol och underbar kärlek
så stänger jag mina fönster
drar ner persiennerna
stänger jag portar och grindar

nästa station är tyvärr
igenbommad och nedlagd




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-21 23:35



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Snyggt skrivet om att ge upp!
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP