Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den når in igenom allt!

En komplimang är
porlande solsken framför
nerfälld rullgardin




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-22 09:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
inte ens persiennen står emot den kärlekens kraft
trenne pärlhyacinter förtjänte texten
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt