Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under de blommande päronträden

Under de blommande päronträden sitter
ensamma damer och dricker te ur sirligt

Meissen-porslin

trattgrammofoner spelar Schubert-romanser
damerna talar om svunna tider och gammal

olycklig kärlek

deras klädsamma hattar skuggar för solen
dess vassa strålar kan få huden att rodna

och hjärtat




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-22 22:14



Bookmark and Share


  walborg
Romantik - tack.
2010-05-23

  thyra
Vackra bilder här, ser äldre spetsprydda damer med sköna hattar. Underbart skrivit!
2010-05-22

  Catharina Edin VIP
Verkligen fint! Och vilken bild du hittat.
Jag sitter gärna med under trädet; jag har en del att berätta.
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP