Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koskräck

Nu är triftens tid

och de nyss släppta kornas

Koskräck och fägring




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-23 10:13



Bookmark and Share


  Nanna X
väl valda ord, koncentrerad haiku!
2010-05-23

  Lili Samuelsson VIP
åh, trift är en utav mina favoritblommor
deras förhållande till kor har jag ingen aning om
2010-05-23

  Catharina Edin VIP
P.S. Nej, nu fattar jag!
2010-05-23

  Catharina Edin VIP
Skön haiku, men är korna rädda för sig själva menar du?
2010-05-23

  Stefan Höglund
En frihets dikt faktiskt bra.
2010-05-23

  stenen/ Yv Ericsson
haha. så gulliga de är kossorna när de skuttar!
2010-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP