Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett badkar med silvertassar

Jag sitter här och väntar på ett

Badkar

så jag kan lägga min utmattade själ
i ljummet vatten, att renas och tröstas
från världens stränga krav

med badvatten som skall bubbla
och dofta som en sommaräng

öppnar jag fönstret kan jag höra
fågelsången ljuda

om mitt öra vill så hör jag
de jublande änglakörerna
som tröstar mitt mjuka hjärta

långt har det badkaret färdats
och dyrt har det förvärvats

bland grönt skall det stå

på silvertassar








Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-24 11:04



Bookmark and Share


  Trädflickan
Fin placering på badkaret ute i det gröna. Lyxigt värre med bubblande badvatten och sommarängsdoft. Härliga bilder du ger.
2010-05-24

  Suzy med punkterna
Jag vill också ha;=)
Fint skaldat
2010-05-24

  Catharina Edin VIP
Tjusigt låter det! Och bland grönt ska det stå, såklart. Så får diktaren ta in det till vintern.
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP