Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom andra är ett (Vi)

när dom andra sitter tillsammans
i hörnsoffan och är ett

(Vi)

då när man inte får plats
så hör man inte dit

så är det, passar inte där

står man och tittar efter
en stol

det finns ingen stol till mig

inte där eller i det som är
tomrummet

det som finns innanför

timrummet

där timmarna går
åt olika håll samtidigt

mest går dom inåt
i en halvcirkelbana

man kan titta in dit
det är min navel
som slukar tiden




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-24 19:17



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
det känner man igen..det stol lösa livet..snyggt!
2010-05-24

  Catharina Edin VIP
Utanför, och utanför tiden också verkar det som. Intressant!
Hördu Ingela - målar du?
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP