Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönstret din signatur!

En hade streck på bredden
En hade streck på längden
Då ändrade de sina kroppar
Båda blir skönhetsidealens toppar
Så hamnade de båda i bädden
där blandades xx och xy
och där blev det till en helt ny
i rutor en så fint klädd en...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-25 11:08



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Genial genetisk beskrivning av fenomenet gatukorsning
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt