Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständigt öppen!

Naturen är ju
Guds källa dit man bjuds in
bara tona in




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-25 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt