Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sidans eldsjälar blommar jag!

Ni skrivare, som varje dag i kommenterandet tar tag
aldrig tycks ge upp och ständigt ger oss andra en puff
utan er vore sidan på skrivare tom, men tack vare er
känner vi oss alltid i blom, oavsett dom...

Vilken tur att vi er har och att ni ännu orkar och är kvar
ni, som största lasset här drar
för tack vare er får vi på vårt skrivsätt ett svar!

Guld, stort och så väl gjort, så skulle tackropen till
er alla skalla, för utan er skulle inte en falla
det skulle vi alla!

Och utan er, på vem kunde vi sen kalla...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-28 10:23



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Härligt denna gör mig glad. Bra skrivet och kul att höra din "röst".
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt