Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gott hjärta

Så håll en hand om mitt hjärta
- Nej, inte så hårt
du klämmer sönder det!
så skört är det
som en ranka av glas

eller som torrt papper
övergivet och vindfånget

bär det varsamt,inte som
ett stycke inälvsmat
ta då inte så bokstavligt
det där jag sa om de

franska delikatesserna




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-28 21:51



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Nej, ät mig inte, bär mig. Säger antagligen det röda hjärtat.
2010-05-29

  Suzy med punkterna
Gillas helt enkelt
2010-05-28

  stenen/ Yv Ericsson
skön text! med lätt äckeltoutch..hur det nu stavas..
2010-05-28

  Gawain
Inälvor är ju rätt känsliga saker. Bäst man handkas med dem med silkesvantarna på, om man nu alls med dem handskas ska..
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP