Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskelistan!

Ja vill vara fri - het vid havet
jag vill känna inte bara vågor bränna
jag vill brinna jag vill finna
jag vill vinna!

Jag vill vinna, som kvinna
runt en fri - het spinna
mina armar tvinna!

Jag vill känna hjärtan stinna
jag vill, som kvinna finna
och gärna med mer hinna!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-30 09:26



Bookmark and Share


  aol
gillas ett högt tempo, det är så mycket spring i bena
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt