Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns kramar och det finns kramar.....




Medvetet möte

 

Stilla stilla

två andetag

nuddar försiktigt

själ mot själ

hjärta mot hjärta

 

Stilla stilla

två kroppar

i ett famntag

för ett ögonblick

förenad medvetenhet

 

Stilla stilla

fingrars dans

andas mjukhet

på ryggars känsla

evigheten stannar




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-06 15:33



Bookmark and Share


    Felttip
stämningsfullt och försiktigt. ++++!
2010-06-06

  pixter
om tiden stod stilla en stund..
skulle det vara just så... ibland
2010-06-06

    Annika J
Underbar beskrivning av närhet och tvåsamhet!
2010-06-06

  PPQ
bravo
2010-06-06

  jag?
mycket vacker
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP