Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord är min spegelbild

 

Ett ord, en mening

och virvelstormen valde ny väg

rev upp allt som tiden lossat

kastade runt tankarna i rasande vindar

 

Hjärtat red på vinden

synligt blottat på den yttersta eggen

ärrat där dolkar en gång stungit

men fullt av pulserande liv

 

Virvelstormen följde hjärtats riktning

ödde allt i sin väg

banade väg för framtiden

i djupa andetag skälvde kroppen

 

Där rasande krafter vaknade

fanns också livet pånyttfött

i själens spegelbild lyste

det slutliga erkännandet av jaget




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-09 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP