Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvisans dissonans

orättvisans dissonans är ett faktum
rättvisans eufoni är inte




Övriga genrer (Aforism) av horror vacui
Läst 399 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-13 18:44



Bookmark and Share


  EllaMy
Jag hatar och älskar den här dikten.
Och, nyss då jag sov...
var det tusentals fåglar utan huvud
som jagade mig
och
skrek det om och om igen.
Jävla jävel.
2010-06-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Klockrent bra. =)
2010-06-14

  Drömkram
Alldrig kan jag hålla med bättre.Kram
2010-06-13

  Gunnar Hilén VIP
en sanning utan modifikation !
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui