Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mekaniserad

Av djävulen själv är du
skulpturerad
från en värld som inte finns

Din tunga fräser och är
infekterad
när du är död i din grav är det allt som vi minns

Viftar med dina armar och domderar
skäller som en hund och
gör dig

svårhanterad

Av ilska är du röd och tempererad
biter av och hugger till
vill ha sista ordet, kallar dig marknadsorienterad,
gör mig rådvill

Förstår inte hur andra lever med dig
jag känner mig överkörd och

punkterad

Av din list och vassa tunga har jag blivit manipulerad
då om dagen du elaka planer smider
Ur min värld blir du nu bortrationaliserad
för kniven i min rygg svider


Tar in luft, ställer mig upp kallar dig
Djävulen personifierad




Fri vers av Ti-elina
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-16 18:14



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Trevligt att se en text av dig i gen min vän.. väldigt bra skrivet med en text som är rik på ord.. applåder
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina