Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnatt

 

Ett svärd
högg genom Livet

~~*~~

och av banden
jag tvinnat

~~*~~

blev flyktiga dimridåer
som skingras av
älvorna
i gryningen

~~*~~

Skymningen blödde sina tårar
i Silverfloden

~~*~~

och näcken spelade
min längtan

~~*~~

som såg mörkret
bli
till gyllene ringar


~~*~~

i vågorna som sköljer
över
den mjuka sanden

~~*~~

där solen
glittrande sjunker
i havet

***




Fri vers (Fri form) av Stjärnöga
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-26 21:48



Bookmark and Share


  firefire
underbart fint även detta och näcken och mörkret som blev gyllene ringar åh;) ja hela dikten är ett enda åååhhh för mig;)
2010-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga