Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxan

 

En räv har smugit sig in
i cirkeln
förklädd till din
allra sötaste
hjärtevän

~~*~~

Hon förvänder synen
och villar bort
lilla
Rödluvan

~~*~~

med sitt lismande
leende
som kan smälta

berg

~~*~~

Men tar över
och knuffar hemligen
alla  andra ur
redet

~~*~~

som den gökunge
hon är

***




Fri vers (Fri form) av Stjärnöga
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-03 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga