Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008-12-19 kl 03:13


Du

Jag vet att fem minuter av ens liv försvinner varje gång man röker.
Men det skulle vara värt det.
Vad spelar ett år för roll mer eller mindre.
Kan vi inte röka upp det tillsammans,
bara för att få vara ensam med dig.
Utan denna jävla omvärld.
Utan du är ful och vad tänker jag på.

Eller så kan vi prata hela natten.
Du vet mycket väl att jag inte sover
och om du somnade skulle jag läsa din nyast lånade bok
och leta upp din ipod.
På dom sista morgon timmarna skulle sova
ända tills mitt på dagen.

Varför kan inte vi bara,
Dricka te hemma hos dig,
eller
mig,
eller
var
som
helst
egentligen.




Fri vers av Neringa
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-06 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neringa