Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bromsa en dröm


Det är svårt att sakta in sina drömmar
då de redan är mentalt planlagda.

Men om man ska dela en dröm med en annan
kan det ibland vara tvunget.

Är det då hjärnan eller hjärtat
som måste bromsas först?




Fri vers av Tina-sol
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-10 19:13



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ja klurigt och vilka drömmar ska bromsas och vilka ska få leva sitt eget liv? Dela drömmar utan att bromsa är vackert.
2010-07-11

  Bjarne Nordbö
Nu fick jag lite att lura på....men det får bli hjärnan för mig, hjärtat är allt för opålitligt ....tror jag....hmmm
2010-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol