Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånat på biblioteket.


Sommarläsning!

"Pappa Pralin" av Anna Jörgensdotter.
Den här boken fick jag som tips för länge sedan av en poetvän från sidan.

"Smälter" och "Förbindelse".
Två böcker av Åsa Ericsdotter.
Jag älskar hur den här poeten skriver. Fick hennes debutbok Oskyld av min far för tio år sedan och språkbruket är olikt allt jag tidigare läst. Det är bara att flyta med, hänge sig och skapa bilder.

"Det började så oskyldigt med diskbänken" av Solja Krapu.
Jag började skratta redan på pizzerian där jag satt och läste de två första dikterna. Folk omkring mig tittade konstigt på mig. Solja Krapus debutbok " Mogen för skrubben" är en av mina favoritböcker. Författaren är vardagsrealist och det gillar jag skarpt. Hennes iakttagelseförmåga är toppen.

"Vägen" av Cormac McCarthy.
Det här blev bibliotikariens tips till mig. Har hört att filmen som bygger på romanen ska vara väldigt bra.




Övriga genrer av Tina-sol
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-12 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol