Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ingen plats


Det finns ingen plats på dagis
du får söka någon annanstans.

Det finns ingen plats på skolgården
du får leka någon annanstans

Det finns ingen plats på bussen
du får söka ett annat säte

Det finns inte plats i hans hjärta längre
du får söka någon annanstans

Det finns ingen arbetsplats mer
du får söka på platsbanken

Det finns ingen plats på sjukhuset
du är för frisk och får åka hem

Jag bara undrar
finns det en plats i himmelen
eller får vi åka någon annanstans?




Fri vers av Tina-sol
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-13 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol