Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkväll

Regnet öser ner efter värmen och jag sitter och njuter på balkongen efter

dagens slit och göromål

det är fortfarande så varmt att jag kan sitta utan t-shirt och bara ha

kalsonger

en björk skyler insynnen från grannarna men tyvärr också från mina nyfikna

ögon

skönt med allt vatten för växtligheten efter all sol tänker jag som i kliche för

mej själv

jag går igenom dagens alla händelser tillbaka lutad på stolen

och mina tankar letar och letar men hamnar som vanligt till slut hos dej

min vilda sommarängs blomma

jag mår bra så länge jag inte tänker på dej

men sen när du finns där så

saknar jag dej ,din kvinnlighet och din beröring och jag mår sämre

jag mår så bra när du är hos mej

men jag får väl försöka komma över dej tänker jag i mitt stilla sinne i ett

försök att övertala mig själv om att det nog är bäst så

men är det bäst så eller blir vi lurade på vår kärlek och lycka ?

är mina känslor besvarade av dej


problemet är egentligen att

jag förälskade mej i dej och du skiter i mej

sånt är jobbigt för vem som helst



men du

ibland inser man inte hur mycket man älskar en person

förrens personen är på väg bort

ibland hinner man rädda relationen ibland inte


det kanske är så att jag lurar mej själv när jag säger att jag älskar dej

du kanske bara är min förlorade ungdom

men tänk om jag inte gör det och vi är ämnade för varandra

vad skulle det skada om vi fick utforska varann

och njuta av den tid vi får

vem vet det kanske är så att du och jag ska leva livet ut

vi kanske får både kärlek erotik och lycka

och stålar förstås


tills det sista äventyret kommer och regnbågen slocknar i våra ögon

för att åter igen kanske tändas i det okända


det är fukt i luften och fast det är sommarkväll

ser jag min andedräkt som ånga

försvinna ut i friheten

bort från mej och mina tankar till sitt eget äventyr



jag tittar på blommorna som slagit ut i blomlådorna

för ett ögonblck förundras jag plötsligt av hur vackra dom är

det är så mycket jag glömmer bort när jag hela tiden tänker på dej

konstaterar jag


men varför kan jag inte ha både dej och blommorna

och allt det andra som vi behöver


dom blå blommorna och björken gungar i vinden

livet är underbart tänker jag med ens och går in till mej





Slut



















Fri vers av Vildkärlek
Läst 497 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-17 22:16



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Så vackert:)
2010-07-19

  anits VIP
Underbart målar du dina ord till en tavla
som fångar mig som läser, du berör
2010-07-19

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
mycket fint fångat, beskrivet och förmedlat
2010-07-18

  firefire
jättefint skrivet..många tankar där..bra!
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Vildkärlek
Vildkärlek