Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kampen


motståndet nerkämpat
friktionen är borta
känslan av triumf
njuter en stund
rastlöshet kryper sig på

du ser dig omkring
hoppas på tecken
men allt är redan gjort
det fins inget att ändra på

inga gränser
inget kvar
tomhet


måste ha motstånd för att

känna









Fri vers av Vildkärlek
Läst 509 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-22 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildkärlek
Vildkärlek